projects-featured

Web design — web site cre­at­ing

 

Do you need web site to present your com­pa­ny, your brand, prod­uct or your work?

You are at the right place! Web design and web site cre­at­ing accord­ing to the newest web stan­dards which will sat­is­fy all your needs to prop­er­ly present your com­pa­ny, your ser­vices, your inno­v­a­tive brand or prod­ucts, or your ideas and work to the widest audi­to­ri­um at present time. I cre­ate web sites accord­ing to the newest web trends with the rea­son­able price and beside that I can offer web site cre­ation with usage of one of the most pop­u­lar Con­tent Man­age­ment Sys­tems called Word­Press, which can reduce the cost of month­ly main­te­nance, because it allows you to write texts, news, information’s and upload pho­tos all by your­self, and stay cur­rent with all information’s rel­e­vant to your clients.

Beside that, for some month­ly fee, I can offer to do all that month­ly main­te­nance instead of you. I also can do some basic SEO which will make your site bet­ter ranked in major search engines like Google, Yahoo etc.

If you need pro­mo­tions on social net­works like Face­book, which should include busi­ness page cre­ation, fan page cre­ation, cre­ation of groups, tar­get­ing audi­ence, devis­ing ways of adver­tis­ing and pro­mo­tion, refresh­ing the con­tent and active com­mu­ni­ca­tion with vis­i­tors, I am the right per­son for you, because beside of admin­is­tra­tion of my own page at Face­book I am active and have great expe­ri­ence on some oth­er social net­works like Twit­ter, Pin­ter­est, Tum­blr, Stum­ble­upon etc.

 

Cus­tom pho­tographs

 

If you have needs for some cus­tom pho­tographs for your projects accord­ing to your ideas and pref­er­ences you can con­tact me and I’ll try to real­ize your ideas and pro­vide most qual­i­ty pho­tos for you to use.

 

Pho­tog­ra­phy ser­vices that I pro­vide:

  • wed­ding pho­tog­ra­phy
  • birth­day pho­tog­ra­phy
  • events pho­tog­ra­phy
  • pho­tograph­ing for cat­a­logs, ads and bil­boards
  • pho­tograph­ing for Face­book and oth­er social net­works
  • pho­tograph­ing for var­i­ous pur­pos­es accord­ing to your wish­es and orders

 

Please con­tact me  through the CONTACT page and send me your con­tact data.

Izra­da inter­net saj­to­va

 

Potre­ban Vam je inter­net sajt, inter­net prezentaci­ja kojom ćete pred­stavi­ti svo­ju kom­pani­ju, svoj brend, proizvod ili svoj rad?

Na pravom ste mes­tu! Izra­da i diza­jn inter­net saj­to­va po povoljn­im cena­ma i najsavre­meni­jim stan­dard­i­ma koji će zado­volji­ti sve vaše potrebe bilo da ste vlas­nik kom­pani­je i želite da budućim kli­jen­ti­ma pred­stavite svo­je usluge, bilo da ste ino­v­a­tiv­na kom­pani­ja koja želi da širokom audi­tori­ju­mu pred­stavi svoj brend ili proizvod, ili ste indi­vid­u­alac i kreati­vac koji želi da prikaže svo­je ide­je i rad svi­ma koje bi to mog­lo da zan­i­ma. Saj­tove izrad­ju­jem u skladu sa najnovi­jim web tren­dovi­ma i uz povoljnu cenu a pored toga mogu da ponudim i izradu saj­ta uz upotre­bu jednog od najpop­u­larni­jih CMS-a (con­tent man­age­ment sys­tem) pod imenom Word­Press, uz čiju upotre­bu bi ste mogli sman­ji­ti cenu mesečnog održa­van­ja, jer on omoguća­va da sami pišete i postavl­jate tek­stove, vesti, fotografi­je i infor­ma­ci­je rel­e­vantne za Vaše kli­jente.

Pored izrade saj­ta nudim i usluge mesečnog održa­van­ja i osveža­van­ja sadrža­ja u skladu sa Vašim zahte­vi­ma kao i osnovnu SEO opti­mizaci­ju koja bi pomogla bol­jem ran­gi­ran­ju saj­ta na pre­traži­vači­ma kao što su Google, Yahoo i dru­gi.

Pored toga mogu da Vam ponudim izradu poslovnih stran­i­ca, gru­pa ili stran­i­ca za fanove i pro­mo­ci­ju na društven­im mreža­ma pop­ut Face­book-a, odred­ji­van­je ciljnih gru­pa, osmišl­ja­van­je rekla­ma i nači­na pro­mo­ci­je, kao i aktivno osveža­van­je sadrža­ja i komu­nikaci­ju sa pose­ti­oci­ma, jer pored admin­is­tracije moje sop­stvene stran­ice na Face­book-u akti­van sam, i imam iskust­va i na mnogim drugim društven­im mreža­ma kao što su Twit­ter, Pin­ter­est, Tum­blr, Stum­ble­upon i druge.

 

Fotografi­je po narudžbi

 

Uko­liko su Vam za Vaše pro­jek­te potreb­ne speci­fične fotografi­je po Vašim ide­ja­ma i žel­ja­ma slo­bod­no me kon­tak­ti­ra­jte a ja ću pokušati da te Vaše ide­je real­izu­jem i da obezbe­d­im kvalitetne fotografi­je koje možete isko­ris­ti­ti.

 

U okviru svo­je delat­nos­ti fotografa pružam sledeće usluge:

  • fotografisan­je svad­bi
  • fotografisan­je rod­jen­dana
  • fotografisan­je svečanos­ti i dogad­ja­ja
  • fotografisan­je za kat­a­loge, reklame i bil­bor­de
  • fotografisan­je za Face­book pro­fil i druge društvene mreže
  • fotografisan­je za razne namene po vašoj želji i narudžbi

 

Možete me kon­tak­ti­rati putem stran­ice za KONTAKT gde mi možete poslati svoj broj tele­fona i ostale kon­takt podatke.