Vojislav Markovic

Photography & design

Lucerna sveće

English

 
I was hired to make a website for Lucerna Hand Made LLC from Belgrade, Serbia.

Their main business activity is the production of candles and decorations for weddings and celebrations and they needed a website to represent their candles production line. The idea was to make some modern and responsive website which will represent their business in a best way.

The website was made using WordPress and one of responsive themes by Elegant themes. To visit website please follow this link: https://www.lucerna-svece.com/

Serbian

 
Bio sam angažovan od strane Lucerna Hand Made d.o.o. iz Beograda da im napravim sajt sa kojim će predstaviti deo svog proizvodnog programa.

S obzirom na to da je njihova delatnost proizvodnja dekoracija i sveća za svadbe, krštenja i ostale proslave i dešavanja, bio im je potreban web sajt kojim bi najbolje predstavili svoj proizvodni program ukrasnih sveća. Ideja je bila da se napravi jedan moderan i responzivan web sajt koji bi najbolje predstavio njihovu ponudu.

Sajt sam napravio u WordPress-u koristeći jednu od responzivnih tema od Elegant themes. Da bi ste posetili sajt kliknite na ovaj link: https://www.lucerna-svece.com/

error: Content is protected !!
Share This