Vojislav Markovic

Photography & design

Lucerna dekoracije

English


I was again hired by my usual client Lucerna Hand Made LLC from Belgrade, Serbia, to make new website for them and about a part of their business which is wedding decorations.

Their main business activity is the production of candles and decorations for weddings and celebrations and they needed a modern website to represent their wedding decorations activity. The idea was to make some modern and responsive website which will represent their business in a best way.

The website was made using WordPress and one of responsive themes by Elegant themes. To visit website please follow this link: https://www.lucerna-dekoracije.com/

 

Serbian

 

Bio sam ponovo angažovan od strane mojih redovnih klijenata Lucerna Hand Made d.o.o. iz Beograda da im napravim sajt sa kojim će predstaviti deo svog poslovanja koji se odnosi na svadbene dekoracije.

S obzirom na to da je njihova delatnost proizvodnja dekoracija i sveća za svadbe, krštenja i ostale proslave i dešavanja, bio im je potreban moderan web sajt kojim bi najbolje predstavili ovaj segment poslovanja. Ideja je bila da se napravi jedan moderan i responzivan web sajt koji bi najbolje predstavio njihovu ponudu.

Sajt sam napravio u WordPress-u koristeći jednu od responzivnih tema od Elegant themes.Da bi ste posetili sajt kliknite na ovaj link: https://www.lucerna-dekoracije.com/

 

error: Content is protected !!
Share This